Zonnebank

Epileren met touwtjes

Nagels

Welkom bij kapperszaak Amore

Een bezoek aan Beauty Salon Amore begint altijd met het bespreken van uw wensen. Daarbij kunt u een eerlijk advies verwachten (misschien zelfs heel anders dan uw wens). Wij houden rekening met de contouren van uw gezicht, de conditie van het haar, uw haarkleur, de kleur van uw ogen en huid en natuurlijk de hedendaagse trends.

Met ons enthousiaste team, boordevol deskundigheid en ervaring, krijgt u als klant de best mogelijke behandeling. Wij bieden u graag de kwaliteit die u verdient. Het doel is immers het mooiste uit uw haar te halen!

Of het nu gaat om een nieuwe coupe, persoonlijk advies of een totale metamorfose, het is voor de stylistes van Salon Amore iedere keer weer een nieuwe uitdaging om met HAAR te mogen werken.

Hairextensions

Kapsalon Amore is verkozen tot beste hairextensions salon van Den Haag Droom je van prachtig lang en vol haar, waarmee je de meest bijzondere kapsels creŽert? Haal dan nu je hart op met de hairextensions van Salon Amore. Verras jezelf en je omgeving met fantastische coupes en experimenteer naar hartenlust met stijlen, kleuren en lengtes.

Beauty Salon Amore

Wij staan allemaal klaar om uw haren te knippen en te stylen. Nergens kunt u zo goed en zo goedkoop u haren laten knippen.

"Openingstijden "

Heeft u vragen loop dan gerust binnen!

Maandag

12:00-18:00

Dinsdag

12:00-18:00

Woensdag

12:00-18:00

Donderdag

12:00-18:00

Vrijdag

12:00-18:00

Zaterdag

12:00-18:00

Zondag

12:00-18:00